Granite — виготовлення виробів з натурального каменю в Україні!

Про нас

Наша компанія «UA Граніт» пропонує Вам свої послуги з виготовлення будь-яких виробів і будь-якої складності з граніту та інших твердих натуральних порід. Адже граніт має популярність і на сьогоднішній день, як для виготовлення пам’ятників, так і для виготовлення інших різноманітних виробів: столів, стільниць, сходів, балясин, куль, бордюрів, стовпів, ваз, лавок, колон. Широкий вибір, як по твердих породах, так і за колірною гамою, на будь-який смак. Застосування виробів з граніту можливо в різних споживчих сферах: медицина, магазини, ресторани, бари, кафе, банки, торгові комплекси, рекламні компанії, меблеве виробництво, промисловість та інше.

Виробництво нашої компанії знаходиться в місті Житомирі та місті Коростишеві (Житомирська область). Здійснюємо доставку пам’ятників і изделей з граніту по всій Україні. До будь-якого замовника ми ставимося лояльно і з повагою, можемо чітко прорахувати будь-яку деталь виходячи від побажань нашого клієнта.

У нас працює гранітна майстерня, де будь-який споживач може придбати товар під замовлення нестандартних форм, розмірів і фактур обробки поверхні

Різка граніту виконується будь-яких складнощів на високотехнологічному обладнанні з постійним контролем якості

Ручну обробку проводять висококваліфіковані майстри з повним набором інструментарію, тому ризик у виготовленні шлюбу на нашому заводі повністю відсутня.